Adonis Apoteka
Korpa

VICHY LOREAL

Brend: VICHY LOREAL
VICHY AQUALIA DYNAMIC RICH 40mlRaskošna tekstura koja obavija kožu i ne ostavlja masni trag na koži. Nežan miris za izuzetno prijatnu negu...
2.450,00 RSD
Brend: VICHY LOREAL
Aqualia Thermal gel za negu kože intenzivno hidrira suvu i isušenu kožu pomoću 97% sastojaka prirodnog porekla, uključujući i hijaluronsku kiselinu, osnažujuću Vichy mineralizovanu termalnu vodu i biljni šećer manozu. Koža je u trenutku hidrirana i sveža, sa osećajem prijatnosti, hidrirana do 48h i ..
2.510,00 RSD
Brend: VICHY LOREAL
VICHY DEO ROLL ON ANTI-TRANSPIRANT 48H 50 mlDugotrajna efikasnost protiv znojenja bez neprijatnosti na koži. Mikročestice njegovih aktivnih sastojaka omogućavaju ciljano delovanje u samom središtu znojnih žlezda tokom 48h. Formula testirana na osetljivoj koži pod dermatološkim nadzoro..
1.250,00 RSD
Brend: VICHY LOREAL
VICHY DEO ROLL ON MINERAL 50mlSpoj cink glukonata sa delovanjem protiv neprijatnih mirisa, provitamina B5, mineralizovane termalne vode Vichy i 5 MINERALA sa efikasnošću protiv neprijatnih mirisa do 48 časova.Nanesite ujutru posle tuširanja, na suve pazuhe...
1.250,00 RSD
Brend: VICHY LOREAL
Prvi Vichy hipoalergeni 48-časovni dezodorans biljnog mirisa za izuzetnu svakodnevnu svežinu u ekološki kompresovanom pakovanju. Ista mera upotrebe i efikasnosti kao kod 200ml u dozatoru od 100 ml za smanjen uticaj na životnu sredinu. Čista minimalistička formula sa MgO Ultra Clean tehnologijom i be..
1.000,00 RSD
Brend: VICHY LOREAL
VICHY LIFTACTIV FLEXILIFT puder broj 15 30mlPuder sa „efektom liftinga” za sjajnu kožu.Za žene posle 40. godine starosti koje traže negu protiv starenja u puderu..
2.880,00 RSD
Brend: VICHY LOREAL
VICHY LIFTACTIV SUPREME 50 mlDnevna krema za suvu kožu licaPravo Vichy lifting dejstvo koje traje ceo dan. Kontinuirana korekcija bora i čvrstoće kože za mladalačku kožu sada, uveče i sutra...
3.650,00 RSD
Brend: VICHY LOREAL
VICHY MINERAL 89Jedinstvena kombinacija-vulkanska voda Vichy po prvi put u koncentraciji od 89% udružena sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla.Minéral 89 jača funkciju barijere kože, koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih uticaja zagađenja, stresa i umora. Iz dana u dan kož..
2.350,00 RSD
Brend: VICHY LOREAL
VICHY MINERALBLEND puder broj 01 30ml Hidratantni puder za sveži ten sa 16-časovnom postojanošćuHidratantni puder na bazi vode. Njegova lagana formula, sa efektom prirodnog prekrivanja, bogata je priznatim kozmetičkim aktivnim sastojcima: Vichy vulkanskom vodom, hijaluronskom kiselinom prirodn..
2.250,00 RSD
Brend: VICHY LOREAL
Za muškarce i žene koji su skloni prekomernom znojenju i koji traže izuzetno efikasnu, a nežnu antiperspirantnu negu. Intenzivni tretman protiv znojenja, čak i u stresnim uslovima.Efikasnost protiv znojenja 72h*, čak i u stresnim situacijama. Svakim nanošenjem efikasnost je sve jača.*Instrument..
1.500,00 RSD
Brend: VICHY LOREAL
VICHY TERMALNA VODA U SPREJU 50mlZa muškarce i žene koji imaju problema sa crvenilom i iritacijama. Poboljšava kvalitet kože i prirodnu odbrambenu funkciju protiv spoljnih faktora. Sprečava prerano starenje kože...
1.370,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)