Adonis Apoteka
Korpa

SUNLIFE

Brend: SUNLIFE
Sastav:Šumeće tablete kalcijuma 500mg sa ukusom limuna i narandže.Indikacije i delovanje:-Kalcijum, kao najbitniji mineral, je gradivni element kostiju i zuba, neophodan je za mišićne kontrakcije, prenošenje nervnih signala, za izlučivanje hormona i enzima. Stalan nivo kalcijuma u krvi je ..
282,00 RSD
Brend: SUNLIFE
Sastav:Magnezijum 200 mgIndikacije:-U stanjima stresa, razdražljivosti i depresija-Kod povećanih psihičkih napora-Kod grčeva u mišićima-Kod gorušice i usporenog varenja-Kod oslabljenog imuniteta-Za zaštitu srca i krvnih sudova-Sportistima-U stanjima fizičke i psihičke iscrpljenostiDelovanje:Magnezij..
282,00 RSD
Brend: SUNLIFE
Sastav: Idealna kombinacija neophodnih vitamina i minerala, koja zadovoljava dnevne potrebe organizma.*Šumeće tablete sa ukusom narandže i grejpfruta.Indikacije:-Osobama sa povećanim fizičkim i mentalnim naporima-Sportistima-Kod iscrpljenosti i narušenog imuniteta-Osobama koje se izrazito loše hrane..
312,00 RSD
Brend: SUNLIFE
Sastav:Ulje semena bundeve, želatin, glycerol, demineralizovana voda, vitamin E.Indikacije:Za urinarni trakt, prostatu, zdravlje kože i jačanje imuniteta. Delovanje:-Ulje semena bundeve sadrži vitamine A, B1, B2, B6, C, D, E, K i minerale (kalcijum, magnezijum, cink, kalijum). Takođe je bogato ..
964,00 RSD
Brend: SUNLIFE
Sastav:1 kapsula sadrži: Seme Bundeve 300 mg.Indikacije:Dijetetski suplement za jačanje funkcije bešike i prostate.Delovanje:-Seme bundeve jača funkciju mokraćnih organa, i kod muškaraca rešava probleme sa prostatom i urinarnim traktom-Neophodan u periodu rasta, stresa i fizičkog napora, kao i kod n..
573,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)