Adonis Apoteka
Korpa

SCHOLL

Brend: SCHOLL
Karakteristike:- Dve vrste gela: čvrsti gel koji pruža potporu peti i lukovima stopala i mekani gel koji pruža dodatnu udobnost i amortizuje opeterećenje- Ulošci za svaki dan pomažu u smanjenju prekomernog pritiska tokom hodanja i obavljanja svakodnevnih aktivnosti, amortizuju i najslabije udarceNač..
1.550,00 RSD
Brend: SCHOLL
Karakteristike:- Dve vrste gela: čvrsti gel koji pruža potporu peti i lukovima stopala i mekani gel koji pruža dodatnu udobnost i amortizuje opeterećenje- Ulošci za svaki dan pomažu u smanjenju prekomernog pritiska tokom hodanja i obavljanja svakodnevnih aktivnosti, amortizuju i najslabije udarce..
1.910,00 RSD
Brend: SCHOLL
Katrakteristike:-Scholl ulošci gel activ everyday heels su ulošci za svakodnevno nošenje namenjeni cipelama sa malim potpeticama do 8 cm-Sa svojim mekanim gelom i dodatnom potporom za luk, osećaćete se lagano tokom celog dana..
1.960,00 RSD
Brend: SCHOLL
Karakteristike:-Scholl ulošci gel activ extreme heels su ulošci za svakodnevno nošenje namenjeni cipelama sa visokim potpeticama većim od 8 cm-Sa svojim mekanim gelom i dodatnom potporom za luk, osećaćete se lagano tokom celog dana-Neklizajući materijal zaustavlja klizanje uloška, a ultramekani gel ..
1.575,00 RSD
Brend: SCHOLL
Karakteristike:-Dodatna udobnost i amortizovanje opterećenja u zoni pete, posebno dizajniran za sve vrste ravnih ženskih cipela-Mrežasta struktura protiv klizanja. Stvara osećaj dodatne udobnosti i amortizovanje opterećenja u zoni pete. Zona oslonca osmišljena da olakša pritisak unutar uloška. Ultra..
1.350,00 RSD
Brend: SCHOLL
Karakteristike:Štite zadnji deo pete od trenja i pritiska koji ovaj deo stopala konstantno trpi kada je u pitanju ženska obuća na štiklu...
625,00 RSD
Brend: SCHOLL
Karakteristike:-Ulošci za obuću za sportske aktivnosti efikasno amortizuju opterećenje i pomažu smanjenje prekomernog pritiska tokom trčanja ili bavljenja sportskim aktivnostima.-GelActiv™ Ulošci za obuću za sportske aktivnosti efikasno amortizuju opterećenje i pomažu smanjenje prekomernog pritiska ..
1.910,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)