Adonis Apoteka
Korpa

PROPOLIS PLUS

Sastav:Ekstrakt propolisa (20%) u etanolskom rastvoru.Indikacije:-Virusne i bakterijske infekcije-Simptomi prehlade i gripa-Infekcije disajnih puteva-Upala grla i ždrela-Jačanje imuniteta-Bol i otok u grlu-Površinske raneDelovanje:-Propolis kapi 20% su prirodni revitalizirajući preparat, koji se kor..
345,00 RSD
Sastav:-Visoko prečišćeni ekstrakt propolisa u etanolu-Liofilizovani ekstrakt matičnog mleča-Sprašen koren američkog žen-šenaIndikacije:M-KAPI su namenjene prezauzetim savremenim ljudima koji su izloženi svakodnevnim stresnim situacijama. Pomažu da se na prirodan način izbore sa svim nepoželjnim pos..
435,00 RSD
Sastav:Ekstrakt propolisa (20%) u etanolskom rastvoru.Indikacije:-Ubrzavanje metabolizma-Smanjenje telesne težine-Detoksikacija organizma-Opšti porast vitalnosti-Povećanje životne energije-Regeneracija organizmaDelovanje:Propolis kapi 20% su prirodni revitalizirajući preparat, koji se koristi kao ef..
360,00 RSD
Sastav:Visokokvalitetan i kompleksan prirodni preparat koji krije tajnu nezamenljivih i dragocenih pčelinjih proizvoda. U pitanju je vrhunska bioaktivna materija homogenizovana u idealnoj smeši od izabranih vrsta prirodnog pčelinjeg meda i visoko-prečišćenog ekstrakta propolisa.Indikacije:-Respirato..
525,00 RSD
Sastav:Prirodni ekstrakt propolisa u etanolnom rastvoru sa dodatkom ekstrakta žen-šena.Indikacije:-Kardiotonik-Problemi sa cirkulacijom-Detoksikacija organizma-Sprečavanje Zamora-Povećanje fizičke izdržljivosti-Jačanje seksualne moćiDelovanje:-Prirodni revitalizirajući preparat koji podstiče opštu m..
300,00 RSD
Sastav:Jedna kapsula sadrži:-100 mg korena žen-šena u obliku visokokoncentrisanog i standardizovanog ekstrakta,-30 mg visokoprečišćenog ekstrakta propolisa.Indikacije:Žen-šen kapsule se preporučuju ljudima koji su izloženi napornom telesnom i umnom radu, rekonvalescentima i starijim ljudima. Koriste..
720,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)