Adonis Apoteka
Korpa

PROPOLIS PLUS

Sastav:Ekstrakt propolisa (20%) u etanolskom rastvoru.Indikacije:-Virusne i bakterijske infekcije-Simptomi prehlade i gripa-Infekcije disajnih puteva-Upala grla i ždrela-Jačanje imuniteta-Bol i otok u grlu-Površinske raneDelovanje:-Propolis kapi 20% su prirodni revitalizirajući preparat, koji se kor..
347,00 RSD
Sastav:-Visoko prečišćeni ekstrakt propolisa u etanolu-Liofilizovani ekstrakt matičnog mleča-Sprašen koren američkog žen-šenaIndikacije:M-KAPI su namenjene prezauzetim savremenim ljudima koji su izloženi svakodnevnim stresnim situacijama. Pomažu da se na prirodan način izbore sa svim nepoželjnim pos..
437,00 RSD
Sastav:Prirodni ekstrakt propolisa u etanolnom rastvoru sa dodatkom ekstrakta žen-šena.Indikacije:-Kardiotonik-Problemi sa cirkulacijom-Detoksikacija organizma-Sprečavanje Zamora-Povećanje fizičke izdržljivosti-Jačanje seksualne moćiDelovanje:-Prirodni revitalizirajući preparat koji podstiče opštu m..
332,00 RSD
Sastav:Jedna kapsula sadrži:-100 mg korena žen-šena u obliku visokokoncentrisanog i standardizovanog ekstrakta,-30 mg visokoprečišćenog ekstrakta propolisa.Indikacije:Žen-šen kapsule se preporučuju ljudima koji su izloženi napornom telesnom i umnom radu, rekonvalescentima i starijim ljudima. Koriste..
723,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)