Adonis Apoteka
Korpa

MEDICO_PHARM_SERVIS

Sastav:Biljni vodeni ekstrakt i destilat biljnih sirovina herba timijana, cvet kamilice, cvet lipe, plod anisa, plod kima, plod morača, šišarica hmelja, herba troskota, suvi ekstrakt kore patuljastog bora, suvi ekstrakt korena sladića. Ostali sastojci: šećer, med, ekstrakt ječmenog slada, zgušnjivač..
1.630,00 RSD
Karakteristike:-Napravljen za celu porodicu, isto tako može se koristiti i kod životinja-Veoma je kompaktan i lak za nošenje, npr. može biti prikačen na privezak za ključeve ili ogrlicu za životinje, takođe se uklapa u vaš novčanik-Dostupan u 3 boje: providan, zelene i narandžaste boje*Najbolji..
260,00 RSD
Sastav i delovanje:-Octopirox® i cinkov piritionPrečišćava kosuReguliše floru kože-Salicilna kiselinaEliminiše ljuspice-Esencijalno ulje venjeReguliše deskvamaciju (ljuštenje kože)Umanjuje ponovno javljanje ljuspica-Natrijum laktat, laktična kiselina i gliciretinska kiselinaUmiruje crvenilo i iritac..
1.250,00 RSD
Sastav:Novophane Kapsule sadrži kompletnu formulu sa aminokiselinama, vitaminima, elementima u tragovima i silikonom na bazi biljaka kako bi kosa i nokti bili zdravi i otporniji.Indikacije:-Za nokte i kosu-Privremeni ili sezonski gubitak kose, oštećenje kose, krhki, mekani, udvostručeni ili lomljivi..
2.000,00 RSD
Namena:NovoPhane Losion je formulisan da hrani, jača i stimuliše rast kose. Kombinacija aktivnih sastojaka ima sinergijsko delovanje na koren kose. *Dizajniran za žene i muškarce, nudi odličnu toleranciju kože i ne iritira kožu glaveDelovanje:Stimuliše mikro-cirkulaciju kože glave zahvaljujući ..
1.300,00 RSD
Sastav:8 šarenih čepića za uši od penastog materijala-„cool“, trendovski i efikasni protiv bukeKarakteristike:-Čepići za uši od mekanog, dermatološki ispitanog penastog materijala-Šareno obojeni po principu slučajnostiNačin upotrebe:-Čepić za uši čistim prstima čvrsto presaviti po dužini-Jednom ruko..
600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)