Adonis Apoteka
Korpa

MEDICO_PHARM_SERVIS

Sastav:Biljni vodeni ekstrakt i destilat biljnih sirovina herba timijana, cvet kamilice, cvet lipe, plod anisa, plod kima, plod morača, šišarica hmelja, herba troskota, suvi ekstrakt kore patuljastog bora, suvi ekstrakt korena sladića. Ostali sastojci: šećer, med, ekstrakt ječmenog slada, zgušnjivač..
1.465,00 RSD
Opis:Idealan za brzo i trajno ublažavanje bolova kod malog prsta. Veoma udoban zbog mekog i glatkog silikonskog gela. Optimalno prilagođavanje svakoj konturi stopala sa memorijskim efektom. Nakon nošenja materijal se odmah vraca u prvobitni oblik. Za čestu upotrebu dizajniran kao higijenski i ..
1.590,00 RSD
Karakteristike:-Napravljen za celu porodicu, isto tako može se koristiti i kod životinja-Veoma je kompaktan i lak za nošenje, npr. može biti prikačen na privezak za ključeve ili ogrlicu za životinje, takođe se uklapa u vaš novčanik-Dostupan u 3 boje: providan, zelene i narandžaste boje*Najbolji..
262,00 RSD
Sastav i delovanje:-Octopirox® i cinkov piritionPrečišćava kosuReguliše floru kože-Salicilna kiselinaEliminiše ljuspice-Esencijalno ulje venjeReguliše deskvamaciju (ljuštenje kože)Umanjuje ponovno javljanje ljuspica-Natrijum laktat, laktična kiselina i gliciretinska kiselinaUmiruje crvenilo i iritac..
1.485,00 RSD
Sastav:Novophane Kapsule sadrži kompletnu formulu sa aminokiselinama, vitaminima, elementima u tragovima i silikonom na bazi biljaka kako bi kosa i nokti bili zdravi i otporniji.Indikacije:-Za nokte i kosu-Privremeni ili sezonski gubitak kose, oštećenje kose, krhki, mekani, udvostručeni ili lomljivi..
2.045,00 RSD
Namena:Dizajniran za suve, krte i nepravilne nokte.Delovanje:-Krema koja se lako nanosi brzo prodire, ostavljajući na površini nokta film koji ga štiti od dehidracije. Visok sadržaj aktivne supstance daje jačinu i gipkost noktiju.-Zgodno za nošenje, omogućava vam da se zalažete za lepotu noktiju, be..
1.055,00 RSD
Namena:NovoPhane Losion je formulisan da hrani, jača i stimuliše rast kose. Kombinacija aktivnih sastojaka ima sinergijsko delovanje na koren kose. *Dizajniran za žene i muškarce, nudi odličnu toleranciju kože i ne iritira kožu glaveDelovanje:Stimuliše mikro-cirkulaciju kože glave zahvaljujući ..
1.705,00 RSD
Sastav:8 šarenih čepića za uši od penastog materijala-„cool“, trendovski i efikasni protiv bukeKarakteristike:-Čepići za uši od mekanog, dermatološki ispitanog penastog materijala-Šareno obojeni po principu slučajnostiNačin upotrebe:-Čepić za uši čistim prstima čvrsto presaviti po dužini-Jednom ruko..
603,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)