Adonis Apoteka
Korpa

INGRID

Brend: INGRID
Karakteristike:-Automatske INGRID olovke za usne imaju kremastu formulu koja se lako i precizno nanosi. -Boje su pigmentovane i imaju dobru pokrivnu moć, a na usnama ostaju po nekoliko sati.-Ne zahtevaju zarezivanje.Dolazi u 6 nijansi: 10 Red, 11 Deep Red, 12 Fuchsia, 13 Natural Pink, 14 Nude i..
280,00 RSD
Brend: INGRID
Karakteristike:-Ingrid Cosmetics je unapredio formule svojih popuarnih tečnih mat ruževa MATT i obezbedio još kvalitetnije i postojanije proizvode za usne. -Lagana kremasta tekstura je sada obogaćena ricinusovim uljem i vitaminima E i C koji garantuju optimalan nivo hidratacije i nege usana.-Paleta ..
190,00 RSD
Brend: INGRID
Karakteristike:-Dugotrajan tečni puder koji zaglađuje i hidrira kožu.-Moderna formula sadrži kompleks minerala koji pruža svež i blistav izgled koži i stimuliše zaštitne mehanizme koji usporavaju proces starenja.-Pruža licu prirodan izgled i svilenkasti finiš.-Sadrži UV zaštitu...
440,00 RSD
Brend: INGRID
Karakteristike:-Vodootporna pomada za obrve INGRID omogućava jednostavno stilizovanje, popunjavanje i naglašavanje obrva. -Poseduje visokokvalitetne pigmente koji daju savršenu boju obrvama. -Dugotrajna kremasta formula omogućava lako nanošenje.Dostupna u tri nijanse: svetlobraon i braon (za plavu, ..
470,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)