Adonis Apoteka
Korpa

EU_NEMACKA

Brend: EU_NEMACKA
Karakteristike: Automatski sprej sa tri podešena intenziteta mirisa.Aparat koristi baterije AA x 2 komada...
470,00 RSD
Brend: EU_NEMACKA
Sastav:Hladno ceđen sok organski uzgajane sibirske aronije, bez dodatka veštačkih boja, konzervanasa, aroma i šećeraDelovanje:Hladno ceđen sok od aronije ima ekstremno veliki antioksidativni kapacitet, pa se preporučuje za upotrebu kako preventivno kod zdravih osoba, tako i kao pomoć u tretmanu mnog..
1.250,00 RSD
Brend: EU_NEMACKA
Karakteristike:-Frosch Citrus tečnost za pranje sudova čisti sudove prirodnim i snažnim delovanjem. -Formula sa prirodnim, visoko efikasnim rastvaračima masti iz kore limuna lako uklanja masnoću i prljavštinu, ostavlja posuđe blistavo čistim i daje prijatan miris limuna. -pH tečnost za pranje sudov..
210,00 RSD
Brend: EU_NEMACKA
Karakteristike:Anatomski oblik laže omogućava pravilan položaj desni.Velike ventilacione rupe na plastičnom delu laže štite osetljivu bebinu kožu. Za uzrast od 16 do 32 meseci...
415,00 RSD
Brend: EU_NEMACKA
Karakteristike:-Cucla prirodnog oblika, od silikona-Od rođenja (0+)-Sistem protiv grčeva-Acti flex sistem na vrhu sprečava uvlačenje cucle dok beba pije-Savršeno prijanja na flašicu pa ne postoji opasnost od curenja-Protok: S, M, LNapomena:Prilikom poručivanja upišite u komentar željenu varijantu ar..
440,00 RSD
Brend: EU_NEMACKA
Karakteristike:-Flašica je zapremine 250ml i napravljena od kvalitetnog borosilikatnog stakla i uskog je grla-Cucla koja dolazi uz flašicu namenjena je za mleko, tako da se flašica može korisiti od rođenja (0m+)-Nip staklena flašica dolazi sa zanimljivim dezenom mede u dve boje: plavoj i rozeMaterij..
800,00 RSD
Brend: EU_NEMACKA
Namena:Upotreba u kozmetičke svrhe.Napomena:Prilikom poručivanja upišite u komentar željenu varijantu artikla...
390,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)