Adonis Apoteka
Korpa

ESSENCE_COSMETIK

Sastav:Ši buter, arganovo ulje i vitamin E.Namena:-Neguje suvu i oštećenu kožu-Štiti kožu od spoljnog uticaja-Omogućava duboku i dugotrajnu hidratacijuDelovanje:-Ši buter (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter) je bogat antioksidasima – sadrži vitamine A, E i F (vitamin F – zajednički naziv za smešu es..
390,00 RSD
Karakteristike:Praktičan rezač ima dve strane - za tanke i deblje olovke.Na ovaj način, sada možete da zarezujete sve vaše kozmetičke olovke u tren oka, tako da su predivno zašiljene i spremne za sledeće šminkanje...
130,00 RSD
Sastav:300 mg suvog ekstrakta čage, 100mg vitamina C.Indikacije:Hemovital Ruska čaga kapsule i sirup:• Pomažu kod autoimunih bolesti• Poboljšavaju snagu i izdržljivostHemovital Ruska čaga kapsule i sirup se preporučuju kao efikasan modulator imunog sistema kod:• stanja oslabljenog imuniteta• pojačan..
720,00 RSD
Sastav: kapsaicin, kamfor, etraska ulja ruzmarina, lavande, zimzelena, eukaliptusaIndikacije:Pomaže kod:-reumatskih tegoba-grčeva i bola misića-ukočenosti i napetosti u kostima, zglobovima i mišićimaDelovanje: Ruski balzam sa kapsaicinom, izolovanim iz ljute paprike, nanošenjem na bolno me..
560,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)