Adonis Apoteka
Korpa

BIOMELEM

Brend: BIOMELEM
Sastav:Sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i kompleks prirodnih bioaktivnih materija.Delovanje:-Promena iz korena- Biošampon deluje preko kože glave na folikul dlake: pospešuje mikrocirkulaciju, hrani i jača koren kose, ojačava dlaku od korena do vrha, stimuliše rast kose preko korena dlake. -Bolja ..
310,00 RSD
Brend: BIOMELEM
Sastav:Biošampon protiv peruti sa voćnim kiselinama i ekstraktom kvasca za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i ultrahranljivi kompleks B vitamina i prirodnih voćnih kiselina; Namena.Bolja ishranjenost korena dlake poboljšava izgled i kvalitet kose.Delovanje:..
335,00 RSD
Brend: BIOMELEM
Sastav i indikacije:Za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži čistu izvorsku oligomineralnu vodu i sofisticirani biljni kompleks nevena, hajdučke trave, zelenog čaja, pantenol i alantoin zahvaljujući kojima intenzivno hidrira, regeneriše, jača dlaku i koren kose.Delovanje:-Neven – Ima odlična reg..
335,00 RSD
Brend: BIOMELEM
Ekstrakti lekovitog bilja za masnu kosu.Za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i kompleks prirodnih bioaktivnih materija poreklom iz lekovitog bilja i alantoina.Biošampon deluje preko kože glave na folikul dlake; pospešuje mikrocirkulaciju, hrani i jača koren kose,..
310,00 RSD
Brend: BIOMELEM
Sastav:Biošampon sa smeđim algama za suvu kosu u osnovi sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i kompleks prirodnih bioaktivnih materija.Namena:Bolja ishranjenost korena dlake poboljšava izgled i kvalitet kose.Delovanje:Biošampon deluje preko kože glave na folikul dlake: pospešuje mikrocirkulaciju, hra..
335,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)