Adonis Apoteka
Korpa

ARTSANA

Brend: ARTSANA
Opis:Trake za depilaciju lica za sve tipove kože. Inovativna formula sa 100% prirodnim voskom i blagim biljnim mirisom. Jednostavne za korišćenje, dermatološki testirane, bez boja i konzervansa.Namena:Trake za depilaciju.Način upotrebe:Malo zagrejati trake, držeći ih nekoliko sekundi među rukama. O..
593,00 RSD
Brend: ARTSANA
Karakteristike:-Depil krema za lice za normalnu kožu.-Inovativna formula sa uljem argana koji ima antioksidativna dejstva. -Jednostavna za korišćenje, dermatološki testirana, bez boja i konzervansa.Način upotrebe: Naneti kremu pokrivajući deo koji želite da depilirate. Ostaviti da reaguje 5 minuta, ..
467,00 RSD
Brend: ARTSANA
Namena:Lycia depilaciona krema za ruke i noge za normalnu kožu.Delovanje:Inovativna formula sa proteinima svile koji imaju zaštitna svojstva. Jednostavna za korišćenje, dermatološki testirana, bez boja i konzervansa.Način upotrebe: Naneti kremu ravnomerno na željenu regiju. Ostaviti pet minuta pa sp..
613,00 RSD
Brend: ARTSANA
Dejstvo:Trake za depilaciju lica za normalnu kožu. Inovativna formula sa pčelinjim voskom, koji obuhvata dlake i uklanja ih iz korena i sa prirodnim uljem jojobe, koja ima hranljiva i umirujuća svojstva. Jednostavna za korišćenje, dermatološki testirana, bez boja i konzervansa.NamenaTrake za depila..
392,00 RSD
Brend: ARTSANA
Sastav:Inovativna formula sa ekstraktom nevena koji ima umirujuće dejstvo i sa voskom koji sadrži titanijum dioksid koji više prijanja dlačicama, a manje koži. Bez mirisa, veštačkih boja i konzervansa.Namena:Trake za depilaciju lica, specijalno dizajnirane za osetljivu kožu.Delovanje:Inovativna form..
392,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)