Adonis Apoteka
Korpa

ALKALOID

Brend: ALKALOID
Becutan baby kupka 400ml temeljno čisti i hrani kožu, ne iritira i ne izazva suze. Razvijena je u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima i ima prilagođenu pH vrednost. Klinički testiran. Preporučuje se za negu osetljive kože svih uzrasta. Ne sadrži sapun, alkohol, ni parabene.Uzrast: 0m+..
261,00 RSD 290,00 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan baby šampon i kupka je idealna kombinacija za negu i  higijenu dečije kože i kose u jednom koraku. Proizvod je klinički testiran i ima prilagođenu pH vrednost. Sadrži glyceryl oleat prirodni sastojak koji doprinosi održavanju zaštitne funkcije bebine kože, aloe veru i ekstrakt pšeničnih..
211,50 RSD 240,00 RSD
Brend: ALKALOID
Kril ulje je bogаt izvor dugo-lаnčаnih polinezаsićenih mаsnih kiselinа i moćnog prirodnog аntioksidаnsа – аstаksаntinа.Omegа 3 mаsne kiseline su koncentrisаne polinezаsićene mаsne kiseline u obliku fosfolipidа, što rezultirа njihovim boljim iskorišćenjem. Omegа 3 mаsne kiseline štite od pojаve mnogi..
1.360,00 RSD
Brend: ALKALOID
ALKAVIT® Vitаmin C sаdrži аskorbinsku kiselinu ( vitаmin C) kojа učestvuje u rаznim metаboličkim procesimа u orgаnizmu i potrebnа je zа održаvаnje normаlne metаboličke funkcije. Vitаmin C je neophodаn zа prаvilаn rаst i rаzvoj kostiju, kože, hrskаvice, mišićа i krvnih sudovа. Tаkođe, pomаže u održаv..
1.250,00 RSD
Brend: ALKALOID
-Koenzim Q10 je moćan antioksidans koji transformiše energiju iz hrane u energiju koju telo koristi za svoje metaboličke procese i mišićnu funkciju. -Suplementacija koenzima Q10 se preporučuje i svim pacijentiama koji koriste statine. Kako je utvrđeno da statini (lekovi koji deluju na smanjenje stva..
1.295,00 RSD
Brend: ALKALOID
Tečni hidrolizovani kolagen (Peptan™) obogaćen hijaluronskom kiselinom, vitaminima i mineralima cinkom i bakrom.Delovanje: COLLACARE® je specijalna formulacija čiji je osnovni sastojak visoko kvalitetanhidrolizovan kolagen tip 1 (čini 90% kolagena u našem telu), poreklom iz ribe.-U odnosu na kolagen..
4.660,00 RSD
Brend: ALKALOID
Sastav:PROCULIN® PLUS je dodatak ishrani, koji sadrži kombinaciju antioksidantnih vitamina I minerala, lutein, zeaksantin I omega 3.Indikacije: Preporučuje se kod degeneracije makule, ranoj fazi katarakte I za zaštitu očiju i vida.PROCULIN® PLUS je dodatak ishrani, koji sadrži kombinaciju antioksida..
1.365,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)