Adonis Apoteka
Korpa

ALKALOID

Brend: ALKALOID
Dejstvo:Becutan šampon i penušava kupka pretstavlja idealnu kombinaciju dva proizvoda za negu i higijenu dečije kože i kose.Ekstrakt aloe vere deluje umirujuće, odnosno sprečava pojavu iritacije i crvenila, A D-ppntenol reguliše vlažnost kože i ne dozvoljava njeno sušenje i istovremeno doprinosi da..
402,00 RSD
Brend: ALKALOID
Karakteristike:-Baby kupka temeljno čisti i hrani kožu, ne iritira i ne izazva suze. -Razvijena je u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima i ima prilagođenu pH vrednost. -Klinički testiran. -Preporučuje se za negu osetljive kože svih uzrasta. -Ne sadrži sapun, alkohol, ni parabene.-Uzrast: 0m..
482,00 RSD
Brend: ALKALOID
Karakteristike:-Becutan baby šampon i kupka je idealna kombinacija za negu i  higijenu dečije kože i kose u jednom koraku. -Proizvod je klinički testiran i ima prilagođenu pH vrednost. -Sadrži glyceryl oleat prirodni sastojak koji doprinosi održavanju zaštitne funkcije bebine kože, aloe veru i ..
322,00 RSD
Brend: ALKALOID
Sastav:-Fosfolipide kril-a: 225 mg-Omega 3 masne kiseline: 125 mg (EPA 60 mg, DHA 35 mg)-Holin: 22,5 mg-Astaksantin: 55 µgIndikacije:-Zаštitа od srčаnih oboljenjа i od аterosklerotičnih promenа-Zа smаnjenje ukupnog holesterolа i LDL holesterolа (loši holesterol)-Zа povećаnje HDL-holesterolа (dobаr h..
1.530,00 RSD
Brend: ALKALOID
Sastаv:Jedna tableta sadrži 180 mg askorbinske kiseline (vitamin C).Indikacije:​Prevencijа i lečenje nedostаtkа vitаminа C (hipovitаminozа i skorbut)Stаnjа povećаnih potrebа zа vitаminom C (hemodijаlizа, neoplаzme, sklonost kа krvаrenju, povišenа telesnа temperаturа, nаkon hirurških intrevencijа, rа..
50,50 RSD
Brend: ALKALOID
Sastav:50 mg koenzima Q10 (ubidekarenon, dobijen prirodnom fermentacijom)50 mg vitamina E ( u obliku D-alfa tokoferol acetata)20 mg ekstrakta ploda crnog bibera sa 10-15% piperina80 µg selenaIndikacije i delovanje:-Koenzim Q10 je moćan antioksidans koji transformiše energiju iz hrane u energiju koju..
1.300,00 RSD
Brend: ALKALOID
Collacare Flexy predstavlja dodatak ishrani sa ukusom pomorandže i đumbira koji sadrži kolagen u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom i vitaminom C. Sadrži hidrolizovani kolagen (Peptan®) u formi peptida, koji omogućavaju optimalnu resorpciju i imaju molekularnu masu 2000 Da. Kolagen je sastav..
3.405,00 RSD
Brend: ALKALOID
Sastav:Tečni hidrolizovani kolagen (Peptan™) obogaćen hijaluronskom kiselinom, vitaminima i mineralima cinkom i bakrom.Delovanje: COLLACARE® je specijalna formulacija čiji je osnovni sastojak visoko kvalitetanhidrolizovan kolagen tip 1 (čini 90% kolagena u našem telu), poreklom iz ribe.-U odnosu na ..
4.665,00 RSD
Brend: ALKALOID
Regularna cena jedne kutije je 480,00 dinara.Kupovinom 4 kutija MAGNEZIJUM 400 + B KOMPLEKS kesica ostvarujete popust od 30%.Cena jedne kutije u paketu je 409,5 din.Sastav:-Magnezijum- Niacin- Pantotenska kiselina- Vitamin B2- Vitamin B6- Folati- Biotin- Vitamin B12*Ostali sastojci: - zaslađiva..
1.638,00 RSD 2.340,00 RSD
Brend: ALKALOID
Dejstvo:-Vitamini C, B1, B2, B6, B12, niacin, pantotenska kiselina, biotin, kalcijum, magnezijum,gvožđe, mangan, bakar i jod doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma.-Vitamini C, B2, B6, B12, niacin, pantotenska kiselina, folati, magnezijum i gvožđedoprinose smanjenju umora i iscrplje..
799,00 RSD
Brend: ALKALOID
Sastav:PROCULIN® PLUS je dodatak ishrani, koji sadrži kombinaciju antioksidantnih vitamina I minerala, lutein, zeaksantin I omega 3.Indikacije: Preporučuje se kod degeneracije makule, ranoj fazi katarakte I za zaštitu očiju i vida.PROCULIN® PLUS je dodatak ishrani, koji sadrži kombinaciju antioksida..
1.665,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)