Adonis Apoteka
Korpa

ACTIVITY-M.P.D.U DOO

Delovanje:-Uklanja plak i čestice hrane između zuba-Pomaže u prevenciji karijesa i problema sa desnima-Sadrži fluor kako bi se ojačala zubna gleđ-Lako klizi kroz prostor između zuba..
200,00 RSD
Namena:Najčešći način upotrebe eteričnih ulja je nanošenje masažom. Ovim putem eterična ulja prodiru u telo čitavom površinom kože. Eterična ulja moraju biti propisno razredjena u odredjenom temeljnom ulju.Udeo ukupnih eteričnih ulja ne bi smeo prelaziti 3%, što je otprilike na 10ml baznog ulja maks..
160,00 RSD
Namena:Značajno umanjuje umor i otečenost nogu, na taj način smanjuje bol i osećaj težine u nogama.*Krema je izuzetno prijatnog mirisa i ima efekat hlađenja.Način upotrebe:Nekoliko puta dnevno željeno mesto namazati kremom u tankom sloju...
210,00 RSD
Karakteristike:-Ne ostavljaju tragove, daju efekat sjaja uz brzo sušenje. -Smanjuju magljenje. -Bez alkohola.Način upotrebe:Uvek pitajte svog optičara za način upotrebe.Veoma prljave naočare prethodno isprati vodom. Uverite se da nema prašine na njima kako biste izbegli grebanje tokom čišćenja. Kori..
250,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)