Adonis Apoteka
Korpa

Etarska ulja

Kad kažemo etarska ulja pomislimo odmah na neki lep miris, a nije ni čudo, jer etarska ulja pre svega probude čulo mirisa. Kada dođemo u dodir sa etarskim uljem prvo ga pomirišemo, miris je veoma bitan, privlači i odmah znamo da li nam se dopada ili ne. Poznato je da su etarska ulja odlična za opuštanje, nekoliko kapi u toplu kupku je odlična metoda za opuštanje misli, mišića i celog tela. Osim za opuštanje etarska ulja se koriste za negu kože, lečenje akni, gljivica, prevenciju kod celulita i strija. Da napomenemo da mnoga etarska ulja deluju kao antimikrobni agensi.

Etarska ulja

Kod nas možete naći više vrsta, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: meilab bosiljak etarsko ulje, meilab eukaliptus etarsko ulje, meilab lavanda etarsko ulje, meilab pomorandža etarsko ulje, meilab ruzmarin etarsko ulje, meilab timijan etarsko ulje.

Meilab bosiljak etarsko ulje

Etarsko ulje bosiljka osvežava i stimuliše fizički i mentalno zamoren organizam. Ublažava napetost i depresiju. Jak antiseptik, odbija insekte.

Etarsko ulje bosiljka ima analgetičko, digestivno i ekspektorantno dejstvo. Svojom laganom i osvježavajućom aromom pobjeđuje duh, bistrinu misli i koncentraciju.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Meilab bosiljak etarsko ulje, odličan kod depresije i napetosti, opušta i imam prelep miris.

Meilab eukaliptus etarsko ulje

Etarsko ulje eukaliptusa je prirodni antiseptik i antibiotik, sa deodoransnom funkcijom. Smeša isparljivih komponenti biljke Eukaliptus globuli koja se dobija destilacijom vodenom parom svežih listova. Istraživanjima je pokazano njegovo analgetičko i antiinflamatorno dejstvo.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Meilab eukaliptus etarsko ulje, ulje je odlično protiv gripa, prehlade, kod astme, kašlja, mogu ga koristiti i deca.

Meilab lavanda etarsko ulje

Etarsko ulje lavande je prirodni antibiotik, antiseptik, antidepresiv, sedativ i detoksikant. Deluje lokalno na koži na mestu aplikacije i putem inhalacije na nervni, endokrini i imuni sistem.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Meilab lavanda etarsko ulje, odlična je protiv prehlade, za imunitet, takođe je dobro i za negu kože i negu kose.

Meilab pomorandža etarsko ulje

Etarsko ulje pomorandže je antidepresiv, spazmolitik, sedativ i antiseptik. Smeša isparljivih komponenti koja se dobija mehaničkim ceđenjem iz kore Citrus sinesis.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Meilab pomorandža etarsko ulje, odlično je za piling ruku i stopala, takođe se može koristiti i za masažu, opušta i ima prijatan miris.

Meilab ruzmarin etarsko ulje

Etarsko ulje ruzmarina ima snažno analgetičko, antispazmolitičko, adstrigentno i fungicidno dejstvo. Poboljšava cirkulaciju i deluje kao mentalni i fizički stimulant. Smeša isparljivih komponenti aromatične biljke Rosmarinus officinalis, koja se dobija destilacijom vodenom parom listova i cvetova.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Meilab ruzmarin etarsko ulje, odličan za masaže, kao i za cirkulaciju.

Meilab timijan etarsko ulje

Etarsko ulje timijana je jak antiseptik i dezificijens. Smiruje upaljenu i iritiranu kožu i fizički i mentalni je stimulant. Smeša isparljivih komponenti koja se dobija destilacijom vodenom parom iz vrhova grančica u cvetu biljke Thymus vulgaris.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Meilab timijan etarsko ulje, efikasan je za irtiranu kožu, takođe se može koristiti i za masažu kao i za negu kose.

Brend: PROMONTIS
Namena: Etarsko ulje peršuna se koristi za stimulaciju cirkulacije, olakšava bolove kod gihta, artritisa. Koristi se za detoksikaciju organizma, ubrzava izbacivanje toksina. Pomaže kod infekcija urinarnog trakta I olakšava menstrualne tegobe. Način upotrebe:Samo za spoljašnju upotrebu. Rastvori..
450,00 RSD
Brend: PROMONTIS
Namena:  Ima antioksidaciono i antiseptično delovanje. Ima stimulativno dejstvo podstiče lepo raspoloženje. Odličan saveznik u borbi protiv virusnih infekcija. Deluje na zidove kapilara i stimuliše cirkulaciju, odličan za anticelulit tretmane. Nanošenjem lokalno na kožu koristi se za uklanjanje..
295,00 RSD
Brend: PROMONTIS
Namena: Etarsko ulje timijana je bogato timolom, karvakrolom, linalol, pinenom. Ima izrazito antiseptično delovanje. Rešava probleme gornjih disajnih puteva i koristi se za negu usta i zuba. Etarsko ulje timijana  se koristi  za negu mladalačke kože, protiv akni i bubuljica. Najnovije stud..
650,00 RSD
Prikazuje se 16 do 18 od 18 (2 strana)