Adonis Apoteka
Korpa

Dojilje

Brend: GALAFARM
Sastav:Sensilis® lanolin za trudnice i dojilje iz mam care linije za negu kože bradavica kod dojilja. Delovanje:-Smanjuje mogućnost pojave ragada na bradavicama kod dojilja-Nadoknađuje prirodnu masnoću i vlažnost kože koja se gubi pri dojenju-Proizvod ima slab miris koji ne smeta bebi-Pomaže da..
650,00 RSD
Brend: BIOCLIN
Sastav:Suncekretovo ulje, Butyrospermum Parkii, Poliglyceril-3 pčelinji vosak, skvalen, propilgalat.Indikacije:Balzam za negu suvih i osetljivih bradavica dojilja.Delovanje:-Prirodan proizvod koji nije potrebno uklanjati pre dojenja.-Štiti bradavice u toku dojenja i sprečava stvaranje ragada.-Ima tr..
1.355,00 RSD
Brend: BIOCLIN
Sastav:-Unakrsni polimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, glicerin (biljnog porekla) ksantan guma.*Svaka kompresa impregnirana je bio-aktivnim gelom. Gel se bazira na prirodnim biljnim sastojcima koji su potpuno neškodljivi i mogu se progutati bez bojazni. Gel se ne mora ukloniti pre do..
123,00 RSD
Brend: BIOCLIN
Sastav:-Hipoalergeni, anhidrovan lanolin medicinske čistoće (adeps lanae) najboljeg kvaliteta.*Proizvod bez ukusa i mirisa.Namena:Nega bradavica.Delovanje:  Štiti bradavice u toku dojenja i sprečava stvaranje ragada  Ima momentalan umirujući efekat i održava kožu mekom, elastičnom i zdravo..
1.410,00 RSD
Brend: MAPA GMB
Karakteristike:NUK  pumpica zamišljena je kao pomoć vama i vašoj bebi ako je prirodno dojenje privremeno ili trajno nemogućePumpa za mleko je pomoćno sredstvo za izmlazanje i sakupljanje majčinog mleka:- Na radnom mestu ili u slučaju kada niste uz bebu, kod kuće ili na putu- Kako bi se u slučaj..
1.850,00 RSD
Karakteristike:- Ultra upijajući i udobni tuferi- Bezmalo su nevidljivi- Prijatni su za kožu- Poseduju spoljni sloj koji omogućava koži da diše- Sistem pričvršćavanja onemogućava pomeranje..
360,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)