Adonis Apoteka
Korpa

Dojilje

Brend: AMER PROM
Sastav:Jedinstvena formula sastojaka polena i lekovitog bilja.Namena:Primenjuje se kod :-  Zapaljenskih procesa dojki kod majki dojilja-  Kod zastoja mleka u dojkamaDelovanje:Omogućava normalan protok mleka u dojkama kod majki dojilja.Način upotrebe: Dojke mazati melemom nakon podoja ..
850,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:Izmazanje je mnogo lakše i jednostavnije zahvaljujući jedinstvenom dizajnu pumpiceNežno stimuliše nadolaženje i protok mlekaPumpica ima mekane jastučice za masažuPomoću pumpice lako kombinujete dojenje i hranjenje na flašicuU pakovanju sa pumpicom dolazi jedna flašica i cuclaKompaktna..
5.200,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike: -Ultra tanki jednokratni tuferi-Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali-Jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom-Dermatoloski ispitani..
420,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:-Ultra tanki jednokratni tuferi-Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali-Jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom-Dermatološki ispitani..
800,00 RSD
Karakteristike:Štitnici za grudi Canpol Babies su proizvedene od mekog silikona. Štite bolne i ispucale bradavice, ubrzavaju zarastanje i omogućujući bezbolno hranjenje. U verziji Easy Start, uža gornja ivica bradavice omogućava bebi da zagrli majčine grudi dok jede, oseti toplinu i miris njene k..
300,00 RSD
Karakteristike:-Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina.-Chicco električna pumpica za izmlazanje mleka omogućava majkama da svoje dragoceno mleko izmlazaju na lak i jednostavan način. Proces izmazanja je udoban i prirodan zahvaljujući mekanoj silikonskoj čašici pumpice koja j..
14.500,00 RSD
Karakteristike:-Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. -Chicco ručna pumpica Wellbeing omogućava majkama da na lak i jednostavan način izmazaju svoje dragoceno mleko. -Proces izmlazanja je udoban i prirodan zahvaljujući ergonomskoj ručki i mekanoj silikonskoj čašici pumpice..
4.330,00 RSD
Karakteristike:-Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. Antibakterijski tupferi za grudi pružaju zaštitu prilikom dojenja. Poseduju antibakterijsku tkaninu koja obezbeđuje zaštitu grudi prilikom dojenja.-Chicco tupferi za grudi idealni su za korišćenje u osetljivom periodu d..
600,00 RSD
Brend: JAMAX M DOO
Karakteristike:Rukovanje sa Elfi Pumpicom je jednostavno, a snagu izmlazanja možeš podešavati po želji i subjektivnom osećaju.Levak Pumpice je univerzalne veličine i odgovara i manjim i većim grudima, a  na njegovom obodu je meko silikonsko jastuče koje masira dojku i tako stimuliše lučenje mle..
2.000,00 RSD
Karakteristike:Pumpica za izmuzavanje BF-638P- Sigurna i jednostavna.- Ogovara svim oblicima grudi.- Svi materijali: Polikarbonatska tuba i silikonska pumpa se mogu sterilisati...
505,00 RSD
Karakteristike:Sistem pumpica za izmuzavanje BF-640- Jednostavno se kombinuje sa cuclom i postaje flašica za hranjenje.- Silikon na tubusu blago masira dojku, smanjuje bol i stimuliše protok mleka...
2.250,00 RSD
Karakteristike:-Farlin ručna pumpica za izmazanje mleka poseduje prijatan silikonski vakum koji masira dojku i omogućava lakše izmazanje.-Pumpica se može koristiti samo jednom rukom i daje osećaj prirodnog dojenja. -Dolazi u pakovanju sa 3 boce za odlaganje mleka, koje čuvaju njegovu hranjivost. -Uz..
2.930,00 RSD
Brend: GALAFARM
Sastav i namena:Sensilis® lanolin za trudnice i dojilje iz mam care linije za negu kože bradavica kod dojilja. Delovanje:-Smanjuje mogućnost pojave ragada na bradavicama kod dojilja-Nadoknađuje prirodnu masnoću i vlažnost kože koja se gubi pri dojenju-Proizvod ima slab miris koji ne smeta bebi-..
650,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 21 (2 strana)