Adonis Apoteka
Korpa

Zatvor

Sastav: Glycerin, Gelatina alba, Aqua purificata. *Aveglicerin su supozitorije sa glicerolom (Glycerolum) u podlozi od želatina. Namena:Koriste se kod blažih oblika zatvora gde nije potrebna dugotrajna terapija i kada nije moguće primeniti oralne laksative iz nekog razlogaDelovanje:Ispolja..
325,00 RSD
Sastav:Natrijum bikarbonat, kalijum bitartarat, voda,  polietilenglikolNamena:Upotreba Eva/qu® supozitorija uvek je indikovana kod svih oblika čestih konstipacija, i habitualnih (koji su posledica loših navika) i hroničnih.Eva/qu® supozitorije se primenjuju za pražnjenje creva pre operacije ili..
665,00 RSD
Brend: SINEFARM
Sastav:Supozitorije sa glicerolom (Glycerolum) u odgovarajućoj podlozi – želatin (Gelatina alba).Indikacije:Supozitorije sa glicerolom u podlozi od želatina najčešće se koriste kod blažih oblika zatvora gde nije potrebna dugotrajna terapija i gde je lečenje ovog poremećaja onemogućeno upotrebom oral..
345,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:Mikrolax gel je potpuno bezbedan preparat na bazi glicerola.Indikacije:Preporučuje se:-  Kod opstipacije-  Za pražnjenje creva u pripremi za ispitivanje ili operaciju-  Za pražnjenje creva u postoperativnom perioduDelovanje:Glicerol spada u grupu osmotskih laksansa, koji deluje..
690,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:Jedna mikroklizma od 5ml sadrži: Glycerolum 4,6g Pulvis conservans 0.006g Hidrosolubilna podloga do 5ml.Indikacije:Mikrolax je laksativni gel namenjen odraslima. Preporučuje se:  Kod opstipacije  Za pražnjenje creva u pripremi za ispitivanje ili operaciju  Za pražnjenje creva u..
715,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)