Adonis Apoteka
Korpa

Prehlada

Brend: DAHLIA
Sastav:Na bazi je prirodnih eteričnih ulja.Indikacije:Mast Biljna rosa (menta rosa ) predstavlja visoko efikasno sredstvo protiv bolova.       efikasno sredstvo protiv glavobolje, prehlade, kašlja, zapaljenja ždrela i bronhija      umiruje iritacije nastale usled u..
165,00 RSD
​Sastav: Etarska ulja mirte, jele i bora u koncentraciji manjoj od 1%*Ne sadrži mentol i kamforNamena:Pavle pomaže kod: -prvih znakova prehlade-otežanog disanja, zapušenog nosa i iskašljavanja-bolova u mišićima koji se javljaju kao posledica sezonskog gripa-preporučuje se njegova primena i..
590,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Sastav: Bademovo ulje, ricinusovo ulje, etarsko ulje srebrnog bora, jele i mirteNamena: Preporučuje se kod:-Prehlade-Kašlja-Bronhitisa (akutni,hronični)-Sinuzitisa, Sekretornog otitisa*Efikasno smanjuje simptome prehlade zapušen nos, kašalj i otežano disanje od prvih dana života (0 meseci)..
700,00 RSD
Brend: MAXLAB
Sastav:​Koloidno srebro 20mg/l, etarska ulja pitome nane, žalfije, timijana, anisa, pantenol, redestilovana voda.Namena:Preparat sme da se guta, za razliku od drugih tečnosti za ispiranje usta, pošto je potpuno prirodnog sastava, bez konzervansa i štetnih veštačkih antiseptika.-Upotrebom preparata s..
510,00 RSD
Brend: MAXLAB
Sastav: Koloidno srebro (20mg/l), redestilovana voda, etarska uljas pitome nane, žalfije, eukaliptusa i timijana i pantenol.Namena:Upotrebljava se:- Za svakodnevnu higijenu nosne šupljine, smanjujući rizik od respiratornih infekcija, iritacija i alergija- U slučaju akutnog zapaljenja sluzokože ..
510,00 RSD
Brend: DR.THEISS
Sastav:-Etarska ulja eukaliptusa, borovih iglica i kamfora.*Prirodna podloga, rastvorljiva u vodi.*Bez mentola.Indikacije:Eukaliptusov balzam  protiv prehlade.Delovanje:Efikasno rešava probleme nazalne kongestije, kijavice, produktivnog kašlja, sinuzitisa.Način upotrebe:-Balzam treba utrljati 2..
490,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
PropoMucil® EXTRA STRONG sprej za nos pored propolisa i N-acetilcisteina sadrži i taninsku kiselinu koja u kontaktu sa sluzokožom stvara tanak sloj koji sprečava upijanje toksičnih materija i štiti sluzokožu, odnosno sužava kapilare u nosu. Na ovaj način se sprečava curenje nosa i stvaranje povećane..
460,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:Alkohol, kamfor, mentol, timol, etarsko ulje pitome nane, eukaliptusa i kedraIndikacije:-Kod prehlade, bola u grlu i kašlja-Kod glavobolje-Kod  bolova u mišićima i zglobovimaDelovanje:-Pulmint gel se koristi za pripremu vlažnih inhalacija kod prehlade, glavobolje, bolnog grla i kašlja-Pu..
420,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav: -Alkohol, mentol, terpentinsko ulje, etarska ulja pitome nane i kedra Indikacije:-Kod prehlade i kašlja-Kod začepljenog nosa i otežanog disanja-Kod upale sinusa-Kod glavobolje (za utrljavanje spolja)-Za vlaženje suvog vazduha u zatvorenim prostorijamDelovanje:-Pulmint kapi za inhal..
420,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:-Mentol, kamfor, etarska ulje eukaliptusa i boraNamena:-  Kod zapušenog nosa (prehlade, kijavice, alerije)-  Za svakodnevnu higijenu nosne šupljineDelovanje:Pulmint fresh u svom sastavu sadrži mentol i ulje eukaliptusa. Mentol deluje kao moćan antiseptik, dok se ulje eukaliptusa bor..
245,00 RSD
Sastav:Flaster Respiratol je potpuno prirodan i bezbedan preparat koji sadrži jedinstvenu kombinaciju eteričnih ulja eukaliptusa, nane i lavande.Indikacije:Preporučuje se:OBAVEZNO uz terapiju virusnih i bakterijskih infekcija gornjih respiratornih puteva, kako bi se pokrio period tokom celog dana i ..
520,00 RSD
Brend: NEVENA
Karakteristike:SPEED INHALATOR se koristi kod prehlade, kijavice i drugih tegoba disajnih puteva. Osetite trenutnu svežinu i prijatnost...
165,00 RSD
Brend: NEVENA
Sastav:Mast za masiranje sa tri aktivne komponente: mentolom, eukaliptusom i kamforom, namenjena za lokalnu upotrebu na koži.Indikacije:Kod prvih znakova prehlade, kijavice, crvenila grla ili bolova u grudima i leđima primenite speed vaporub mast za utrljavanje.Delovanje:Speed mast za utrljavanje ko..
260,00 RSD
Sastav: Ultračisto prirodno srebro u jonskom obliku, srebro zeolit, demineralizovana farmaceutska voda.Namena:Oral sprej se preporučuje kao preventiva kod:-Respiratornih virusa-Gripa-Prehlade-Kijavice-Virusne upale sinusa i herpes simpleksa-Takođe, neutrališe neprijatne mirise i može biti sastavni d..
850,00 RSD
Sastav i delovanje:Tripsin iz bakalara - inhibira virus da se vezuje i inhibira njihovu sposobnost da inficira ćelije i glicerol - stvara osmotski aktivnu prolaznu barijeru koja zaustavlja viruseIndikacije:Viru Protect sprej je sprej koji štiti usnu duplju i grlo i smanjuje rizik od virusne infekcij..
1.080,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 15 (1 strana)