Adonis Apoteka
Korpa

Glavobolja

Brend: DAHLIA
Sastav:Na bazi je prirodnih eteričnih ulja.Indikacije:Mast Biljna rosa (menta rosa ) predstavlja visoko efikasno sredstvo protiv bolova.       efikasno sredstvo protiv glavobolje, prehlade, kašlja, zapaljenja ždrela i bronhija      umiruje iritacije nastale usled u..
165,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Namena:-Etarsko ulje eukaliptusa umiruje reumatske bolove i bolove preforsiranih mišića i upaljenih tetiva. Takođe, se koristi kod reumatoidnog artritisa, gde pomaže uklanjanju toksina iz zglobova.-Preporučuje se utrljavanje uljane mješavine na problematične delova tela.Etersko ulje eukaliptusa delo..
295,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:Magnezijum hlorid.*Gorki joni za opuštanje su kesice magnezijum hlorida, bez drugih aditiva, dobro rastvorne u vodi, koje se koriste kod stanja niske koncentracije magnezijuma u krvi kao i za spoljašnju primenu u vidu lekovitih kupki.Indikacije:Preporučuje se:-u stanjima stresa, nervne napeto..
576,00 RSD
Brend: GALAFARM
Sastav i namena:Headgal® roll-on za glavobolje i napetost je moćan prirodan preparat na bazi mentola i ulja od nane koji ublažava glavobolje i ne prouzrokuje štetne posledice za razliku od tableta protiv glavobolje. Praktičan je i lak za upotrebu i može da se koristi često, po potrebi.Delovanje:Ment..
300,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:-magnezijum hlorid-etarsko ulje lavande  -etarsko ulje eukaliptusaIndikacije:Preporučuje se:-Kod bolova u mišićima-Za ublažavanje napetosti i stresa-U stanjima iscrpljenosti, nesanice i glavobolje-Za hidrataciju i ublažavanje znakova starenja kože-Za detoksikaciju organizmaDelovanje..
685,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)