Adonis Apoteka
Korpa

Glavobolja

Brend: DAHLIA
Sastav:Na bazi je prirodnih eteričnih ulja.Indikacije:Mast Biljna rosa (menta rosa ) predstavlja visoko efikasno sredstvo protiv bolova.       efikasno sredstvo protiv glavobolje, prehlade, kašlja, zapaljenja ždrela i bronhija      umiruje iritacije nastale usled u..
110,00 RSD
Brend: Esensa
Gorki joni za opuštanje su kesice magnezijum hlorida, bez drugih aditiva, dobro rastvorne u vodi, koje se koriste kod stanja niske koncentracije magnezijuma u krvi kao i za spoljašnju primenu u vidu lekovitih kupki.Sastav:magnezijum hloridDelovanje:-Magnezijum je ključna komponenta u procesima u koj..
576,00 RSD
Brend: GALAFARM
Headgal® roll-on za glavobolje i napetost je moćan prirodan preparat na bazi mentola i ulja od nane koji ublažava glavobolje i ne prouzrokuje štetne posledice za razliku od tableta protiv glavobolje. Praktičan je i lak za upotrebu i može da se koristi često, po potrebi.Dejstvo:Mentol koji je u sasta..
260,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:Etarska ulja eukaliptusa i karanfilića, mentol, kamfor.Indikacije:-  Kod bolova u kostima i zglobovima-  Reumatskih tegoba-  Sportskih povreda-  Upornih glavobolja-  IšijasaDelovanje:Zahvaljujući prisustvu etarskih ulja eukaliptusa i karanfilića kao i prisustvu mentol..
650,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:Etarska ulja eukaliptusa i karanfilića, mentol, kamfor.Indikacije:-  Kod bolova u kostima i zglobovima-  Reumatksih tegoba-  Sportskih povreda-  Upornih glavobolja-  IšijasaDelovanje:Zahvaljujući prisustvu etarskih ulja eukaliptusa i karanfilića kao i prisustvu mentol..
570,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:-magnezijum hlorid-etarsko ulje lavande  -etarsko ulje eukaliptusaIndikacije:Preporučuje se:-Kod bolova u mišićima-Za ublažavanje napetosti i stresa-U stanjima iscrpljenosti, nesanice i glavobolje-Za hidrataciju i ublažavanje znakova starenja kože-Za detoksikaciju organizmaDelovanje..
685,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)