Adonis Apoteka
Korpa

Reproduktivno zdravlje

Brend: RAZNO
Delovanje:Femmabiotic je inovativni proizvod namenjen svakoj ženi za obnavljanje vaginalne flore i sprečavanje nastanka vaginalnih i urinarnih infekcija.Normalna vaginalna flora je od velikog je značaja za kompletno zdravlje žene i predstavlja prirodnu zaštitu od vaginalnih infekcija.Vaginalnu floru..
570,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Aktivni folat 400mcg.Indikacije i delovanje:Folati doprinose:-normalnom rastu placente u toku trudnoće-normalnom rastu i sazrevanju tkiva u toku trudnoće-normalnom formiranju ćelija krvi-normalnoj sintezi amino-kiselina-normalnom funkcionisanju imunog sistema-normalnom metabolizmu homocistein..
350,00 RSD
Brend: ELEPHANT
Indikacije:Može se bezbedno primenjivati:kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika),sa problemom mioma.*Sindrom policističnih jajnika (PCOS ) je..
2.870,00 RSD
Brend: JGL
Indikacije:Folinova je dodatak ishrani sa mio-inozitolom, folatima, cinkom, selenom i vitaminima B6, B12, C, D3 i E, namenjen ženama koje planiraju trudnoću i trudnicama.Delovanje:-Folati doprinose sintezi aminokiselina, stvaranju krvinih zrnaca, metabolizmu homocisteina i razvoju majčinog tkiva to..
1.725,00 RSD
Brend: GALENIKA AD
Delovanje:Folna kiselina je neophodan vitamin B grupe za stvaranje i održavanje novih ćelija. To je naročito značajno u periodu brzog deljenja, rasta i metabolizma u trudnoći i tokom dojenja kada je povećana potreba, ali i rizik od nedostatka folne kiseline. Za pravilno formiranje, rast i razvoj emb..
460,00 RSD
Indikacije:- osobama kod kojih postoji potreba za povećanim unosom ovih materija usled nedovoljnog unošenja hranom- u toku redukcionih dijeta- ženama u reproduktivnom periodu- osobama izloženim povećanoj fizičkoj aktivnosti- mladima tokom intenzivnog rasta i razvojaDelovanje: -Gvožđe je važan oligoe..
865,00 RSD
Brend: ENCIAN
Sastav:1 kapsula prosečno sadrži: 500mg L carnitine-l tartarata.Indikacije:Preporučuje se:-Profesionalnim sportistima radi poboljšanja izdržljivosti i ubrzanja oporavka organizma nakon treninga.-Rekreativnim sportistima radi poboljšanja kondicije i ubrzanja sagorevanja masti.-Osobama koje žele da sm..
850,00 RSD
Brend: GREEN MEDIC
Sastav:-Ginko (Ginko biloba) je jedna od najstarijih živih vrsta drveća na planeti. Dokazano je da ima anti-oksidativno dejstvo, pojačava vazodilataciju (širenje krvnih sudova), ne remeteći krvni pritisak i poboljšavajući perifernu cirkulaciju. Upravo to ga stavlja na listu biljaka korisnih za ..
1.130,00 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Sastav:Sadrži standardizovan ekstrakt bobica testeraste palme 160 mg, ekstrakt semena bundeve 40 mg, ekstrakt kore afričkog drveta 10 mg, ekstrakt lista uve 5 mg, cink 15 mg i vitamin B6 5 mg.Indikacije:-Prostat je biljni preparat namenjen muškarcima.-Uspešno otklanja probleme učestalog, otežanog i ..
790,00 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Sastav:Sadrži standardizovan ekstrakt bobica testeraste palme 160 mg, ekstrakt semena bundeve 40 mg, ekstrakt kore afričkog drveta 10 mg, ekstrakt lista uve 5 mg, cink 15 mg i vitamin B6 5 mg.Indikacije:-Prostat je biljni preparat namenjen muškarcima.-Uspešno otklanja probleme učestalog, otežanog i ..
1.390,00 RSD
Sastav:-folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina) 400 µg*laktoza-monohidrat; sredstva protiv zgrudvavanja: mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat, talkDelovanje:Folna kiselina, kao jedan od hidrosolubilnih vitamina B grupe, učestvuje u sintezi genetskog materijala (DNK i RNK) i amin..
260,00 RSD
Sastav:-U sastav jedne kesice DAN ulazi: mio-inozitol, vitamin D, folna kiselina. U sastav jedne kesice NOĆ, pored pomenutih sastojaka iz kesice DAN, ulazi dodatno i melatoninIndikacije:Namenjen za dijetetski tretman osoba sa sindromom policističnih jajnika (PCOS) i osoba sa insulinskom rezistencijo..
2.270,00 RSD
Brend: WALMARK
Sastav:-Ekstrakt biljke patuljasta palma (Saw Palmetto) standardizovano na 5% sitosterola160,0 mg -Ekstrakt korena koprive (Urtica dioica) min 5:1240 mg -Cink10 mg  Indikacije:-Prostenal® je dodatak ishrani namenjen muškarcima i predstavlja optimalnu kombinaciju biljnih ekstrakat..
700,00 RSD
Sastav:Zlatna Maka je napravljena od mešavine tri vrste peruanske make prve klase, u odnosu u kome se javlja u prirodi: žuta 60%, crvena 30% i crna 10%, sa indeksom gelatinizacije 99,6%, što doprinosi većoj koncentraciji aktivne supstance i boljoj bioraspoloživosti.Pored esencijalnih amino kiselina ..
1.428,00 RSD
Zlatna Maka je napravljena od mešavine tri vrste peruanske make prve klase, u odnosu u kome se javlja u prirodi: žuta 60%, crvena 30% i crna 10%, sa indeksom gelatinizacije 99,6%, što doprinosi većoj koncentraciji aktivne supstance i boljoj bioraspoloživosti.Sastav:Pored esencijalnih amino kiselina ..
1.860,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 15 (1 strana)