Adonis Apoteka
Korpa

DR.THEISS DOO

Sastav:Dr. Theiss Hebalsept lizalice za jačanje imuniteta, sadrže dobro izbalansirane sastojke koji aktiviraju stvaranje limfocita i povećavaju otpornost organizma u kontaktu sa virusima.Vitamin C aktivira limfocite i podstiče stvaranje antitela, doprinoseći normalnoj funkciji imunog sistema.Zova i ..
360,00 RSD
Karakteristike:-Vidno učvršćuje desni, štiti od krvarenja, upala i karijesa.-Sadrži aluminijum laktat i aluminijum fluorid, uz dodatak hlorheksidina, alantoina i bisabolola.-Aluminijum laktat zaustavlja krvarenje stezanjem desni, aluminijum fluorid deluje antikarijesno, hlorheksidin diglukonat antis..
430,00 RSD
Sastav:Sadrži najvrednije sastojke ekološki uzgojenog cveta nevena.Izrađuje se u nemasnoj podlozi sa 10% ektraktom cveta nevena.Namena:Pomaže kod oštećene, grube i ispucane kožePropratna nega kod blaže upaljenih venaPomaže u procesu regeneracije tkiva posle opekotina.Delovanje:- Održava prirodnu vla..
499,00 RSD
Sastav:Visoka doza ulja noćurka (19 %) i 3 % uree u intenzivnoj negujućoj emulziji vode u ulju.*Ne sadrži boje, parfeme, parafin i silikonsko ulje.Namena:-Razvijena je specijalno za negu osetljive, suve kože i zbrinjava je mašću i vlažnošću, a da ne ostavlja mastan film.*Za negu ekstremno suve i ose..
830,00 RSD
Sastav:1 kesica sadrži: - Vitamin C - 80 mg - Cink - 10 mg - Kalcijum - 800 mg - Magnezijum - 150 mgIndikacije:Zdrovit Complex + Zn je kompleks vitamina i minerala, u obliku praška za pripremu napitka, namenjen jačanju imuniteta.Delovanje:-Vitamin C i cink doprinose normalnom imu..
500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)